Menu
Locatie

Locatie

The Waldo staat in het voormalige Haagse havengebied Laakhaven. Een centraal gebied dat op dit moment volop in beweging is! Laakhaven Oost is inmiddels herontwikkeld en biedt ruimte aan onder andere de Haagse Hogeschool, het Mondriaan College,  het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag “de Megastores” en vele nieuwe kantoren en woningen. Het dynamische karakter is uniek in de stad en heeft een aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied Laakhaven West, waar The Waldo is gesitueerd, is omgeven door woningen en water en ligt vlakbij station Hollands Spoor. Op dit moment verandert dit gebied in een moderne eigentijdse stadswijk waar mensen kunnen werken en wonen. Het wordt een gezellige wijk met een gevarieerd woningaanbod, vol vertier en vooral met veel groen. Lees meer over de ontwikkeling van het gebied in Laakhavens Magazine van de gemeente Den Haag.

The Waldo staat centraal in dit gebied: op loopafstand van de Haagse Hogeschool, station Hollands Spoor, het Mondriaan College, tram- en bushaltes, horeca, restaurants, sportclubs en winkels. Schuin tegenover The Waldo zit een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en binnen 2 minuten loop je naar het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag (De Megastores). Met de fiets zit je binnen 5 tot minuten op de Grote Markt, Het Plein, de Denneweg of het Noordeinde waar je talloze kroegen, clubs en restaurants vindt. Ook fiets je binnen 20 minuten naar Scheveningen.

Fotolia_36009819_XL#Mandirs

Tegenover The Waldo komt een Hindoestaans tempelpark met drie gebedshuizen, ’mandirs’. Het woord mandir is samengesteld uit twee woorden, man (geest)en dir (kalm). De bezoekers van deze tempels zijn hindoe’s die elkaar daar in rust ontmoeten. Wist je dat Den Haag de grootste Hindoegemeenschap van het Europeese vasteland heeft?

#Studenten in Laak

Tpionier (1)egenover The Waldo staat appartementencomplex “De Pionier”. Een voormalig kantoorgebouw dat is omgebouwd naar 192 studentenkamers met gedeelde keuken en badkamer. Ook Duwo heeft in Laakhaven twee appartementencomplexen waar studenten zelfstandig kunnen wonen. Hierdoor komen er steeds meer jongeren in Laakhaven wonen en wordt het steeds gezelliger!

 

 

#AT Productions

DI-RECTAT Productions is het bedrijf achter heel veel artiesten (o.a Within Temptation, Kane, Di-RECT, kandidaten uit The Voice etc) en bekende Nederlanders. At doet het management en de boekingen van artiesten en organiseerde het Beatstad festival op het Malieveld in Den Haag. (zie www.atproductions.com).

Foto DI-RECT door Starsquid

artist impressie supermarkt#Supermarkt & horeca

Tegenover The Waldo komt zit lokale supermarkt. Dus voor je dagelijkse boodschappen is een keer struikelen genoeg. Ook mag een gezellig terrasje, een heerlijke tapas-bar en een lekkere koffiezaak niet ontbreken in deze vernieuwende wijk.

#What else

Laakhaven is booming. Meerdere projecten staan in de steigers. Er wordt ook gewerkt aan een broertje voor The Waldo…