Menu

Nieuws

Verkocht!

Alle woningen in The Waldo (Waldo First) zijn verkocht. Mocht je op zoek zijn naar een huurwoning, dan kun je contact opnemen met Duinzigt Wonen om te kijken wat de opties in de andere ‘Waldo’s” zijn in de omgeving. Zie ook www.woneninthewaldo.nl voor meer info.

Timelapse: herinrichting van de Neherkade

04/11/2015

Bijna anderhalf jaar werd er gewerkt aan de nieuwe Neherkade in het Laakkwartier van Den Haag. De Neherkade is een belangrijke toegangsweg naar Laakhaven West, waar het project River Towers zich bevindt.De gemeente Den Haag heeft deze werkzaamheden nu in een filmpje van iets meer dan drie minuten samengevat.In deze timelapse, waarin alles versneld wordt afgespeeld, kun je goed zien hoe de bouw verloopt. Tijdens de operatie kon het verkeer gebruik blijven maken van de Neherkade. Klik hier om dat filmpje van de gemeente te bekijken.

Start bouw

24/05/2015

De bouw van The Waldo is van start gegaan! De aannemer Ouwehand Bouw is begonnen met de bouw van appartemenentencomplex the Waldo. The Waldo en Waldo Neighbour worden gelijktijdig opgeleverd met daartussen het gezamelijke dakterras. Dit zijn de eerste gebouwen van het concept Waldo City welke straks worden opgeleverd.

Binnen 2 uur uitverkocht!

30/06/2014

Afgelopen zaterdag startte in de Haagse Toren de inschrijving voor het nieuwbouwproject The Waldo, living at #yourselfie. Alle 41 beschikbare appartementen zijn binnen 2 uur door potentiële kopers gereserveerd!

“Dit is een enorm succes dat lijkt op de situatie van voor de crisis”, aldus verkoopmanager Mireille Intres van NU Projectontwikkeling uit Den Haag. “Het blijkt dat een uniek concept als The Waldo in deze kritische markt heel veel interesse creëert. Wij zijn in ieder geval zeer blij verrast!”

Het concept The Waldo betreft kleine zelfstandige koopstudio’s vanaf 59.900 euro VON die volledig worden uitgerust met Frans balkon, een luxe keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met douche en toilet en gemeenschappelijke faciliteiten als wifi, een fietsenberging en een groot dakterras.

Mireille Intres: “Een complete studio tegen een lage koopsom, lage netto hypotheeklasten vanaf 198 euro en een gunstig rendement uit verhuur zijn onze belangrijkste speerpunten in de marketingcampagne geweest. Via online media als Facebook, Pinterest en LinkedIn zijn we erin geslaagd om de doelgroepen starter, student en particuliere belegger te bereiken.”

“Eind dit jaar zal worden gestart met de bouw van dit appartementencomplex in Laakhaven West in Den Haag. Dit centraal gelegen gebied wordt in de aankomende jaren volledig herontwikkeld naar een moderne gezellige wijk met een gevarieerd woningaanbod en veel groen. De kans is groot dat het niet bij dit eerste gebouw gaat blijven.”