Menu
Waldo
Waldo
Waldo
Waldo

Waldo

De bouw van The Waldo ging 20 mei 2015 van start. Dit eerste project van “Waldo City” is gebouwd aan de Waldorpstraat in het centraal gelegen gebied  Laakhaven West.

Het gebouw heeft 3 woonlagen met studio’s gelegen bovenop algemene ruimten op de begane grond, alwaar zich een fietsenberging, het trappenhuis en bedrijfsruimten bevinden.

Via de centrale entreehal op de begane grond, kom je door het trappenhuis op de galerij van de verdieping met jouw eigen voordeur. Ieder(e) studio/ appartement beschikt over een eigen woon-/slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een luxe keuken en een Frans balkon. De studio’s en het appartement hebben veel lichtinval door de grote raampartijen.

Op de begane grond is een ruime afsluitbare fietsenberging waar alle bewoners gezamenlijk hun fiets veilig kunnen stallen. Op de tweede etage bevindt zich een groot zonnig dakterras dat door alle bewoners gebruikt kan worden. Hier kun je gezellig met je buren genieten van een mooie dag of avond.

The Waldo is zeer goed geïsoleerd waardoor het Energielabel A++  van toepassing is. Door deze goede isolatie ondervind in je appartement geen hinder van geluiden van buiten.

Parkeren is ook geen probleem rond The Waldo, er zijn voldoende parkeervoorzieningen direct gelegen nabij het gebouw.

ZOO309_Waldo_Exterieur_Schemer_fr01