Menu
Woningen
Woningen
Woningen

Woningen

Living at #yourselfie

Er zijn drie verschillende appartementen te koop in the Waldo: studio’s met een vloeroppervlak van 24 m² , 28 m² en een 2-kamerappartement van 49 m².

Ieder(e) studio / appartement beschikt over een eigen woon/slaapkamer met grote raampartijen voor veel lichtinval, een badkamer met douche en een vrij hangend toilet, een luxe keuken en een Frans balkon. Via de centrale entreehal op de  begane grond, kom je via het trappenhuis op de galerij van jouw verdieping en bereik je jouw eigen voordeur. Achter de voordeur kom je in het voorportaal met de keuken en de toegang tot de badkamer. Loop je door, dan kom je in de ruime woon-/slaapkamer met openslaande deuren naar het Frans balkon.

Een eigen keuken
De studio’s en het appartement worden opgeleverd met een complete luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur. De keuken is ruim 2,5 meter lang, voorzien van een spoelbak met mengkraan, een keramische kookplaat, een afzuigkap, koelkast en een combimagnetron! Optioneel is het ook mogelijk om te kiezen voor een vaatwasser of een wasmachine.

Een eigen badkamer
Wat is er lekkerder dan een eigen badkamer waarin je even heerlijk kunt ontspannen?! Een badkamer voorzien van een douche, wastafel met spiegel en een mooi vrij hangend toilet.

Een eigen buiten
Iedere woning heeft een Frans balkon met openslaande deuren waardoor je kunt genieten van de zon in je woonkamer. Je kunt optioneel ook kiezen voor een eigen buitenruimte, een balkon van ca 3,5 m2!

Door de zeer goede isolatie (energielabel A++) en de hoge rendement ketel is het altijd behaaglijk maar zijn de maandelijkse energiekosten laag.

Schrijf je hier in voor een woning in The Waldo.

 

ZOO309_Waldo_Exterieur_Dag